Assalamualaikum and Welcome to my blog, online .May you be showered by Allah's blessings! :D | Follow or Dashboard

Friday, 7 September 2012

A Key to Success



Assalamualaikum dan Bismillahirrahmanirrahim ;) Kaifa haluka? Sihat? ALHAMDULILLAH :D

Hmm, hari ni dah 21 SYAWAL ,kan? Ya Allah, pantas betul masa berlalu. Pejam celik, pejam celik sudah 21 hari kita berada dalam bulan mulia ini. Pasni, bulan Zulkaedah akan mendatang. Hihi, tak sabar =)

Maaflah sebab sudah lama tak buat entry. Saya kebinguan nak buat tajuk apa. Hihi. Last-last tajuk ini juga menjadi pilihan :-) Saya ni #TeamPMR2013 yg langsung tak bersedia untuk bertemu dengan PMR. Tapi saya akan buat yang terbaik for the sake of my parents :) Saya ambil 9 subjek termasuk Arab. Ya, mungkin Arab tu complicated tapi saya suka belajar Bahasa Arab sebab kalau kita baca Al-Quran, sikit-sikit kita akan faham. Tulah specialnya! ^_^ kan Al-Quran is the HEART of Islam :)

Oklah, itu sahaja. Saya dah taktahu nak tulis apa. Siapa nak contact saya, sila ke twitter saya, @ImanulAisyah. Dan siapa nak suruh saya follow, cakap ye. Hihi

Wallahualam. Wabillahi taufik walhidayah wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

0 comment:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Do comment ya. InsyaAllah I will reply :)