Assalamualaikum and Welcome to my blog, online .May you be showered by Allah's blessings! :D | Follow or Dashboard

Friday, 3 February 2012

February with new design.

credit to : Chichi :D

Bismillahirahmanirrahim dan Assalamualaikum! :D saya datang ni, bulan februari. Lihatlah, saya ubah design kepada yg baru. Kasi la komen. Hihi. Just simple :) Sebenarnya nak design blog ni waktu cuti raya cina tu yang gong xi fa cai tu tapi tak sempat. Kerja sekolah banyak macam bukit jadi keputusannya edit hari ni. Kejap je buat design ni sebab simple dan sama sekali tidak mengikut citarasa saya kerana photoshop buat hal dan begitulah. Sakit hati tak boleh guna photoshop sebab photoshop semua ada yang saya perlu. #setia pada photoshop cs5 :D

Doodles dekat header tu ownmade. Kenapa? hodoh ek? Saya tahu tapi saya puas hati sebab dapat jugak saya buat doodles walaupun ia tidak seberapa menjadi. Pastu semua item tu yang dh ada dekat pendrive. Oh ya! Inspiration saya untuk blog sdiri adalah ibu saya sdiri. Sejujurnya saya membuat header bersambung menggunakan gimp tapi ia kurang sesuai dgn blog saya. Sekejap lebih ke kanan, sekejap lebih ke kiri. Aneh saya dibuatnya tapi tidak mengapalah lain kali cuba pulak,kan?

Background pula full credit to Kak Una she's awesome bloggers! I do love her blog. Teheee memang comel sangat-sangat ;) bertuah Kak Una dikurniakanNya menjadi seorang yang kreatif. Setiap design Kak Unamenjadi inspirasi saya. Nak je saya buat macam Kak Una punya blog tapi malangnya langsung tidak menjadi. Hihi jangan marah ya Kak Una ;)

Sampai disitu dahulu untuk malam ini. Nati saya buat entri tutorial ya? InsyaAllah mulai esok saya akan mulakannya. Coretan saya memang tidak sehebat Kak Ain Maisarah dan penulisan saya agak teruk,namun entri ini hanyalah untuk menghiburkan hati semata-mata. Saya tidaklah begitu berharap kepada readers untuk melontarkan sesuatu pendapat namun saya harap readers dapat menolong lagi saya dalam bidang blog ini :) Yang buruk datang dari saya sendiri, yang baik datang dari Allah S.W.T Sekian, terima kasih :D

Salam Maulidurasul buat semua pengunjung blog saya. Hayatilah perjuangan Rasulullah S.A.W :') 




Terima Kasih kerana sudi Click :D



0 comment:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Do comment ya. InsyaAllah I will reply :)