Assalamualaikum and Welcome to my blog, online .May you be showered by Allah's blessings! :D | Follow or Dashboard

Wednesday, 11 January 2012

Tutorial Copy menggunakan Ctrl + C

Greeting Text
Assalamualaikum dan Selamat Malam diucapkan rasanya. Haha, malam-malam buta ni sempat lagi Aisyah buat Tuto kan. Tuto nih hanya untuk NEW BLOGGERS SAHAJA jadi, kalau nak tengok buat menghilangkan bosan pun boleh takde makruh dan haramnya kan. Jadi, let me start first ya :) Hihi Oh ya! Kalau kadang- kadang kita blogwalking atau pape, dia akan buat disable right click kan, contoh takleh right click la berbagai kan? Saya pun buat cmtu. Org skrg tak jujur. Humm. Hihi :)

Camne guna CTRL + C nihh?
Camni >
haa, kat keyboard tu tekan yang tu. Tekan Ctrl + C tu serentak ye. Awak highlight ke ape ke tekan ctrl + C, mula-mula mmg agak kekok lama-lama okey dh :) Saya pun dulu cmtu. Waktu saya dalam seminggu dua blogging mmg taktahu kepende lama-lama Alhamdulillah. Still tak faham? You can ask me and InsyaAllah I will reply it ya :D

Waalaikummussalam.












May Allah bless :)


2 comments:

Assalamualaikum.
Do comment ya. InsyaAllah I will reply :)