Assalamualaikum and Welcome to my blog, online .May you be showered by Allah's blessings! :D | Follow or Dashboard

Saturday, 7 January 2012

Tutorial Comment Form Message

Greeting Text

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Today I'm going to make a new tutorial about comment. Tuto ni senang dan sangat simple. Tutorial Comment Form Message ni cmne ya? Nak tengok? Do look :)

haa, yang tulis Assalamualaikum. Do comment ya. InsyaAllah I will reply :) Haa, yg tu. Nak buat jugak? Jom! :D
Mula-mula, kenalah pergi dekat dashboard dan tekan settings. Dia banyak pilihan,kan? Basic,  Publishing dan semuanya. Pilih yang Comments. Faham,tak?  Harap faham. Pastu scroll sikit dia ada tulis Comment Form Message tak? Okey-okey, tak faham tengok nih :)



Haa, saya dah buat Large kalau buat X-Large sangat :) Jadi, jumpa tak? Haa, dekat Assalamualaikum..... tu awak semua tukar dengan awak punya ayat :) Pastu
SAVE SETTINGS jumpa? Okey, jadi tak? Alhamdulillah dan Waalaikummussalam :D






















May Allah bless :)


2 comments:

  1. mcm mane nak buat reply kat bawah komen orang ek? (=

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Do comment ya. InsyaAllah I will reply :)