Assalamualaikum and Welcome to my blog, online .May you be showered by Allah's blessings! :D | Follow or Dashboard

Monday, 23 January 2012

Tutorial Automatic Open New Tab

Greeting Text
Hai :) Kita berjumpa lagi di laman tutorial,kan? Saya tahu anda bosan tapi redha la ye :) okey, baik saya terangkan apa itu " open new tab " macam ni > kalau awak tekan link atau ape-ape dia bukak new TAB. Jadinya, awak semua tak perlu tekan right click new tab. Don't need ya :) jadi, nak buat tak? Jommm! :D

 Log in > Dashboard > Design > Edit Html > Ctrl + F :

<head>

jumpa tak yang head tu?
kalau dh jumpa, copy code bawah ni pulak dan paste di BAWAH code tadi ya :)


<base target='_blank'/>  

dh? SAVE TEMPLATE  okay? Kalau tak jadi, awak semua boleh guna tuto kak una di sini > http://aqupunyekesahbukankau.blogspot.com/2011/06/tutorial-open-at-new-tab.html okey? Terima kasih :D

Waalaikummussalam









Klik boleh? :) May Allah bless :D

0 comment:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Do comment ya. InsyaAllah I will reply :)