Assalamualaikum and Welcome to my blog, online .May you be showered by Allah's blessings! :D | Follow or Dashboard

Wednesday, 28 December 2011

Segmen : Up Traffik Akhir Tahun!

Greeting Text


Assalamualaikum dan Hello :) Hari ni saya join segmen up traffic akhir tahun. Nak join jugak? Joinlah, Hehe.


Klik dekat banner atas tu untuk join ya :D Tarikh tutup? Akhir bulan disember ni iaitu > 31.12.2011.

Syarat-syaratnya >

 
Cara untuk sertai segmen ini :1.Follow this blog.
2.Buat Entri :-Tajuk entri "Segmen : Up Traffik Akhir Tahun!".-Letak Banner dalam entri dan link kan ke sini.-Tag 2 Orang Rakan dan Pasti kan mereka tahu!.-Publishkan entri tersebut.-Tarikh Tutup 30/12/2011!
3.Letak LINK ENTRI di bahagian komen ini.contoh :
-http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/segmen-up-traffik-sempena-akhir-tahun.html (BETUL!)-http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/ (SALAH!)
4.Seterusnya Like Pages Anishukran's Dan LIKE Pic Blog Nabila

Tag >  Rabiatul & Fienaz

Sekian, Terima Kasih :D

10 comments:

  1. hi singgah disini...saya juga join segmen ni...done following u....kalau sudi, visit mine too---->http://vaishuonlinediary.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam n hye imanul~!!

    thanks ye sudi singgah my blog..dh follow sni.. ^_^

    ReplyDelete
  3. @Vaishnavi OH, insyaAllah :)

    @Nisa Greennnpanda Same-same dan terima Kasih :D

    ReplyDelete
  4. dari segmen dan kumpulan yang sama...

    saya follow sini ye...harap awak sudi follow kembali.. :)

    ReplyDelete
  5. dalam segmen yg sama .datang terjah sini and follow :))

    ReplyDelete

Assalamualaikum.
Do comment ya. InsyaAllah I will reply :)