Assalamualaikum and Welcome to my blog, online .May you be showered by Allah's blessings! :D | Follow or Dashboard

Monday, 5 December 2011

Assalamualaikum

Greeting Text

Assalamualaikum, dan Selamat Malam :) Maafkan saya sebab dah lama rasanya tak update blog dan rasanya blog sudah berhabuk dan harus disapu,bukan? Maafkan saya banyak-banyak. Banyak tagged game yg belum saya jawab, banyak yang tak reply comment dan semuanya. Sebenarnya saya bukan sibuk tetapi kadang-kadang, mood saya tiada untuk update blog, buat tutorial, buat freebies dan etc. Saya sebenarnya aktif dalam facebook dan twitter :) Untuk pengetahuan semua, ini link facebook saya My Facebook dan ini link twitter saya :) My Twitter Kalau anda tweet saya, InsyaAllah saya balas jika saya ada masa yang lapang ok? Kalau Facebook, belum tentu sebab saya hanya approve perempuan sahaja, kalau lelaki berdasarkan MUTUAL FRIENDS :)

Masih ada yang meminta saya edit full blog dia, untuk pengetahuan semua- saya bukan blogger yang famous dan bukannya seorang yang kreatif dalam mengedit blog ni, tapi InsyaAllah jika diizinkanNya saya akan edit blog awak semua. Cuma, photoshop cs5 saya dh tiada dalam laptop dan InsyAllah juga saya akan download.  Masalah download pulak ni kena tunggu beberapa jam, yang tulah membuatkan saya takde mood. Hehe, kemanalah mood saya ni,ye?

Maaflah untuk sekali lagi sebab blog saya ni ke arah kebudak-budakkan walaupun tahun depan dah form 2, sebenarnya saya masih anggap diri saya bukan form 2, saya rasa saya masih budak sebab masuk tiket naik kabel car pun ambil tiket children lagi. Hehe, sebab tu saya rasa saya harus design blog saya seperti Kebudak-budakkan. Maaf untuk sekali lagi,

Saya rasa cukuplah untuk malam ni,kan? Oklah, Assalamualaikum dan Wallahuahlam :D

0 comment:

Post a Comment

Assalamualaikum.
Do comment ya. InsyaAllah I will reply :)